Projectoverzicht

Peter Verduin werkt mee aan de volgende projecten.

  Zoeken

  Vul uw zoekwoord in
  zoeken

  Peter Verduin, Manager Bedrijfsvoering / Senior Adviseur bij Nautus

  personeel

  “Alles wordt, niets is.”

  Ik ben Peter Verduin. Ik ben 40 jaar oud en ben geboren in Enschede. Ik woon samen met mijn vrouw en onze zoon in Hengelo. Mijn vrouw is zelfstandig beëdigd tolk Duits en ik mag mijn werkzame leven invullen als partner en senior adviseur bij Nautus. In mijn vrije tijd sport ik graag en veel, doe ik graag leuke dingen met gezin en vrienden en af en toe probeer ik mij te wagen aan een goed boek.

  Ik vind het belangrijk om samen met mensen te werken aan opdrachten die er toe doen en waar nog maar weinig mensen ervaring mee hebben. Het samen zoeken naar nieuwe wegen en het samen brengen van beweging vind ik belangrijk, omdat de wereld om ons heen niet stilstaat. Willen we als Nederland, als provincie, als gemeente of burger bij de top horen, dan mogen we niet stilstaan. Dit betekent niet zomaar iets doen of zomaar ergens starten. We verkennen, zoeken en ervaren, daarna maken we keuzes. Het laatste is essentieel. Zonder keuzes geen beweging, staan wij stil, beweegt de rest om ons heen en wordt ons lot bepaald door het andere.

  Binnen Nautus ben ik verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van het bestuur van Nautus en voor het goed functioneren van de algehele bedrijfsvoering. Als persoon ben ik analytisch, zeer gedreven, integer, communicatief, scherp en breng ik beweging en dynamiek.