Projectoverzicht

Koert Webbink werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Koert Webbink, Senior Adviseur bij Nautus

personeel "Kennis delen is kennis vermenigvuldigen."    

Mijn naam is Koert Webbink. Ik ben geboren en getogen in Twente en woonachtig in Hellendoorn. Vanaf juni 2012 ben ik werkzaam voor Nautus.

Tijdens mijn studies bestuurskunde en bedrijfskunde aan de Universiteit Twente heb ik  ervaring opgedaan met het oplossen van gemeentelijke vraagstukken. Ook na mijn studie heb ik gewerkt voor de lokale overheid, met name binnen het sociale domein. In deze periode is het fundament gelegd voor mijn werkzaamheden bij Nautus.

Inmiddels werk ik een geruime tijd aan uiteenlopende opdrachten binnen het gemeentelijke sociale domein. Ik heb ervaring op het gebied van de begeleiding van complexe besluitvormingstrajecten, het aansturen van projectorganisaties en het ontwikkelen van beleid op het gebied van de Participatiewet, de Wmo en de sociale werkvoorziening.

Samenwerking met de opdrachtgever staat bij elke opdracht centraal. Meerwaarde kan alleen gecreëerd worden door de kennis en inzichten van alle betrokkenen in te zetten. Duurzame oplossingen en verbeteringen vragen om draagvlak en hierbij is het van belang de betrokkenheid van alle belanghebbenden te borgen.

In mijn werk kan ik zowel ontwapenend als krachtig opereren. Ik kom snel tot de kern en pak vervolgens door. Het doel is rust en overzicht te creëren en iedereen vervolgens op het juiste spoor te zetten.  

In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met vrienden en lees ik veel. Daarnaast ben ik actief als leider van een voetbalteam en sport ik zelf ook graag.