Projectoverzicht

Eveline Bal werkt mee aan de volgende projecten.
  • Evaluatie integraal dienstverleningsmodel (het evalueren van het werken met sociale wijkteams)Bekijk project

  • Aanpak intensivering armoedebestrijding onder kinderenBekijk project

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Eveline Bal, Adviseur bij Nautus

personeel

"Samen werken aan gedragen oplossingen"

Ik ben Eveline Bal en ik woon het centrum van Rotterdam. In 2012 studeerde ik als bestuurskundige af aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb kort bij het UWV gewerkt, waar ik als handhavingsdeskundige onderzoek deed naar fraude door re-integratiebedrijven. In januari 2013 ben ik aan de slag gegaan bij Nautus.

Als adviseur bij Nautus ben ik betrokken bij verscheidene projecten. Ik heb veel ervaring met de (door)ontwikkeling van armoedebeleid. Een uitdaging hierin is om dit thema een plek te geven binnen het nieuwe sociaal domein dat uitgaat van de eigen kracht van mensen, waaronder ook diegene die weinig te besteden hebben. Ik ken de wet- en regelgeving goed en vind het interessant om daarbinnen zoveel mogelijk ruimte te zoeken, zodat bestuurders en uitvoerders zoveel mogelijk hun eigen draai aan beleid kunnen geven.

Bij Nautus ben ik helemaal op mijn plek. Ik krijg veel energie van de sfeer binnen ons bedrijf. Samen zijn wij steeds opnieuw bezig onszelf te verbeteren en ons werk te verbinden aan actuele ontwikkelingen en wetenschappelijke kennis. Ik ben nieuwsgierig, analytisch en een doorpakker. Ik breng structuur en vind het interessant om samen met verschillende betrokkenen te zoeken naar oplossingen voor complexe vraagstukken.

In mijn vrije tijd zit ik graag op mijn racefiets en loop ik hard. Ik houd van de drukte van de grote stad, waar ik veel tijd doorbreng met vrienden. Ik ben geïnteresseerd in kunst en fotografie en wil nog veel van de wereld gaan zien.