Projectoverzicht

Eelco Westerhof werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Eelco Westerhof, Senior Adviseur bij Nautus

personeel"Wat op papier perfect lijkt werkt niet altijd in de praktijk"

Ik ben Eelco Westerhof, geboren in Twente maar al net zolang woonachtig in Groningen.Sinds 2014 ben in werkzaam bij Nautus.

Na mijn studie sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik een aantal jaar bij een onderzoeksbureau voor gemeenten gewerkt. Binnen Nautus werk ik nu als adviseur aan uiteenlopende opdrachten binnen het sociale domein, met een focus op vraagstukken rondom inkomen en werk. Hierbij zet ik mijn onderzoeksachtergrond en analytische instelling uiteraard in.

In de ruim 10 jaar dat ik werkzaam ben binnen het gemeentelijke werkveld, heb ik gemerkt dat er vaak een groot verschil bestaat tussen de uitvoeringspraktijk en het beschreven beleid. Niet alles wat op papier perfect lijkt, leidt in de praktijk tot het beste resultaat. Samenwerking en afstemming met alle partijen vanaf de start van de beleidvorming is daarom van belang evenals een breed draagvlak

Als adviseur kom ik het best tot mijn recht in een dynamische omgeving.  Ik ben enthousiast, gericht op draagvlak en consensus, maar ook zakelijk en een doorzetter als het nodig is. Daarbij kijk ik verder dan de standaardaanpak: niet alleen de rest volgen maar ook zelf kansen creëren.