Projectoverzicht

Marcel Moes werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Marcel Moes, Senior Adviseur bij Nautus

personeel

"Anticiperen en veranderen"

Ik ben Marcel Moes, geboren in Emmen en woonachtig in Drenthe. Ik ben vader van drie kanjers: Wouter, Jelle en Lieke. Sinds 2013 werk ik bij Nautus als senior adviseur. Mijn vrije tijd vul ik met hardlopen (trailrunning), lezen en gitaar spelen. Mijn vakanties breng ik veelal door in de bergen. 

Na mijn studie Chemie, heb ik een aantal jaren gewerkt als adviseur en begeleider bij een re-integratiebedrijf. Na zes jaren kennis te hebben gemaakt met allerlei mensen die langs de rand van de arbeidsmarkt en de samenleving staan heb ik als senior adviseur en manager bij een groot management consultancy bureau me voornamelijk gericht op het adviseren van organisaties die op deze doelgroepen betrokken zijn. En dat in een omgeving die constant aan het veranderen is. Sinds 2004 heb ik in dit dynamische werkveld veel advies- en onderzoekstrajecten uitgevoerd op thema’s als re-integratie, sociale werkvoorziening, bijstand, armoede en zorg. 

Ik ben betrokken, inhoudelijk sterk en in staat structuur aan te brengen in een veranderende omgeving. In mijn werk heb ik veel te maken met verandertrajecten binnen organisaties die niet alleen hun omgeving aangaan, maar vaak ook over de eigen waarden van de organisatie gaan. Vertrouwen en organisatiecultuur zijn in mijn ervaring vaak onderschatte aspecten, die bepalend zijn voor het succes van een verandering.