Projectoverzicht

Manal Chakor werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Manal Chakor, Adviseur bij Nautus

personeel

"Goed beleid is gespreide verantwoordelijkheid"

Mijn naam is Manal Chakor. Aan de Universiteit Twente heb ik bestuurskunde gestudeerd en sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij Nautus.

Werken bij Nautus betekent werken in een dynamische, uitdagende omgeving. Hier zit ik helemaal op mijn plek! Ik heb enige ervaring in het subsidiebeleid en hoe om te gaan met de veranderende en complexe vraagstukken die hieraan verbonden zijn. Het lastige hierbij is met afnemende middelen te innoveren binnen het subsidiebeleid, zodat een gerichte aanpak voor de uitdagingen binnen een gemeente gerealiseerd kan worden. Maatwerk is dus van groot belang, net als zo goed mogelijk de ruimte zoeken binnen de mogelijkheden en ontwikkelingen van subsidiewetgeving.

En daar word ik enthousiast van!
Ik geniet van de uitdaging die complexe vraagstukken met zich meebrengen en duik daar met volle energie en nieuwsgierigheid in. Ik neem de rust en de tijd om mijn omgeving te verkennen, ook binnen een klus. Maar ik eis van mezelf en anderen commitment. En onzekerheid is in mijn ogen dan ook niets meer dan een extra prikkel om je nieuwsgierigheid weer op te wekken!

In mijn vrije tijd kijk ik graag films, doe ik aan tennis, maar kan ik ook ontspannen met een goed boek. Reizen naar het vaderland van mijn ouders, Marokko, doe ik ook graag en regelmatig.