Projectoverzicht

Lotte Haan werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Lotte Haan, Adviseur bij Nautus

personeel"Over grenzen heen kijken"

Ik ben Lotte Haan en werk sinds 1 augustus 2015 voor Nautus. Ik ben woonachtig in Utrecht en heb daar ook mijn Master Bestuurs- en Organisatiewetenschap in 2014 afgerond. Na deze opleiding ben ik als junior adviseur aan de slag gegaan op het gebied van werk en participatie. Ik heb een brede interesse, ben graag betrokken bij ontwikkelingen in de samenleving en houd van diversiteit en dynamiek. Deze eigenschappen vind ik terug in de gemeentelijke vraagstukken die bij Nautus terecht komen.

Voordat ik aan de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschappen begon, heb ik mijn opleiding tot verpleegkundige afgerond. Tijdens deze opleiding tot verpleegkundige heb ik geleerd om te handelen in een hectische en drukke omgeving en daarin een flexibele houding aan te nemen. In de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap heb ik dit vermogen tot praktisch handelen verbonden met analytische en theoretische inzichten. 

Ik gebruik deze ervaring nu om concrete oplossingen aan te dragen voor complexe problemen. Zowel in mijn opleidingen als tijdens mijn werkzaamheden heb ik geleerd om samen te werken met verschillende disciplines en samen op zoek te gaan naar creatieve oplossingen. Zo heb ik bij gemeenten meegedacht en gewerkt aan verschillende vraagstukken rondom de Participatiewet, maar ook aan onderwerpen die gerelateerd zijn aan de inzet van burgerkracht en het voorkomen van ouderenmishandeling.

Het verkennen van vraagstukken en belangen, het verbinden van mensen en het verrijken van elkaars kennis vormt vaak de kern van de oplossing. 

Ik ben geboren en getogen in Zuid-Limburg en ik denk dat daar mijn liefde voor lekker eten en lang tafelen met vrienden uit voortkomt. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan paardensport.