Projectoverzicht

Esmé Joosten werkt mee aan de volgende projecten.

  Zoeken

  Vul uw zoekwoord in
  zoeken

  Esmé Joosten, Adviseur bij Nautus

  personeel

  'Vooruit kijken als voorbereiding op de toekomst'

  Ik ben Esmé Joosten en ik woon in Amsterdam. Gedurende mijn studie Politicologie heb ik een aantal jaar als verpleeghulp gewerkt in een Amsterdams verpleeghuis. Daar ondervond ik op welke wijze beleid invloed heeft op de werkvloer. Omdat beleid mede ontwikkeld wordt vanuit een juridisch kader, ben ik tijdens mijn master begonnen met mijn tweede studie Rechten.

  In het tweede jaar van deze studie ben ik zelf als beleidsmedewerker gaan werken bij een grote zorginstelling gespecialiseerd in epilepsie. Als adviseur van de Raad van Bestuur was ik daar verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de RvB en het hoger management op verschillende beleidsterreinen en het vertalen van visie en strategie naar beleid.

  Vanaf 1 september 2015 ben ik werkzaam bij Nautus. Op dit moment ben ik betrokken bij verschillende projecten, zoals het ontwikkelen van Armoedebeleid en het opstellen van beleidsregels.

  Ik ben analytisch, leergierig en resultaatgericht. Door de combinatie van mijn twee studies handel ik vanuit een juridisch kader, maar heb ik ook oog voor de praktische uitvoering van beleid. Door mijn ervaringen binnen de zorg overzie ik de consequenties van beleid voor zowel gemeenten, professionals als burgers. Ik ben leergierig en spontaan. Nieuwe dingen pak ik vol enthousiasme op, waarbij ik het doel nooit uit het oog verlies.

  In mijn vrije tijd speel ik saxofoon, ga ik naar een museum en lees ik graag een goed boek.