Projectoverzicht

Julius Terpstra werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Julius Terpstra, Adviseur bij Nautus

personeel‘Hard werken aan een samenleving waar iedereen mee kan komen’

Mijn naam is Julius Terpstra en ik ben 27 jaar en geboren en getogen in Emmeloord (Noordoostpolder). Ik heb geschiedenis gestudeerd in Leiden en ben nog steeds woonachtig in deze mooie sleutelstad. Tijdens mijn studententijd was ik voorzitter van een landelijke politieke jongerenorganisatie. Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam voor Nautus.

Tijdens mijn periode in de politiek heb ik kennis gemaakt met ‘de grote lijnen’. De politiek is een inspirerende omgeving waar het gaat om een wedstrijd van verschillende ideeën voor een betere samenleving. Echter, wat vaak mist in de politieke arena is het gevoel voor de gedetailleerde uitvoering. Hoe komen de plannen tot uiting? Wat voor impact heeft het op de gewone mensen? Hoe komen de plannen het best tot hun recht? Werkzaam zijn voor en een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de situatie voor mensen die het niet altijd makkelijk hebben motiveert mij zeer. Mijn enthousiasme voor maatschappelijke vraagstukken bracht mij bij Nautus. Nautus werkt samen met gemeente aan dit soort complexe maatschappelijke vraagstukken. Een mooie match!

Als persoon ben ik enthousiast, nieuwsgierig, communicatief vaardig, analytisch en positief ingesteld. Met de nodige zelfrelativering ben ik een echte teamspeler die oog blijft houden op het gewenste resultaat.

In mijn vrije tijd sport ik en breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Ook ben ik actief bij een voetbalvereniging. Tevens zou ik mijzelf typeren als voetbalkenner.