Projectoverzicht

Nicky Bijen werkt mee aan de volgende projecten.

Zoeken

Vul uw zoekwoord in
zoeken

Nicky Bijen, Adviseur bij Nautus

personeel“Altijd een mogelijkheid om het verschil te maken”

Mijn naam is Nicky Bijen en ik werk sinds november 2016 bij Nautus. Ik ben 28 jaar en woon in Weerselo (Twente, Overijssel). In mijn vrije tijd reis ik graag samen met mijn vriendin. Daarnaast voetbal ik bij de plaatselijke FC en ben ik geïnteresseerd in landelijke en lokale politiek.

Na afronding van de master Public Management aan de Universiteit Twente ben ik in 2012 als trainee aan de slag gegaan bij Rabobank. Daar heb ik mijn affiniteit met Control ontdekt. Als Businesscontroller initieerde, coördineerde, monitorde en adviseerde ik in de jaarplannings- en PDCA-cyclus. Als partner in change was ik verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het controlejaarplan, beleidsplannen en projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ik adviseerde proactief op evenwichtige sturing en continue verbeteren. Ook vooruitdenken en randvoorwaarden scheppen voor het maximaliseren van klantwaarde en de ontwikkeling van de rentabiliteit zijn onderdelen van Control waar ik graag mee bezig ben.

Momenteel ben ik in de afrondende fase van een Master Business Control. Erg interessant en leuk om te doen omdat ik graag blijf leren en ontwikkelen. Ik ben daarnaast analytisch, politiek sensitief en ambitieus. Ik krijg energie wanneer ik mijn nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden kan inzetten om structuur aan te brengen in lastige vraagstukken. Door 6 jaar raadslidmaatschap heb ik ervaring met politiek, openbaar bestuur en het sociaal domein opgedaan. Bij Nautus vind ik de ideale combinatie van deze ervaring en Control om samen aan de slag te gaan met complexe vraagstukken in het sociaal domein.